Veerkracht - Loopbaanadvies & Coaching
Over Veerkracht
 
 
Veerkracht Loopbaanadvies & Coaching 
 
is het adviesbureau van Gerry Konijnenbelt-van der Veer
 
Ik ben een geregistreerd Erkend Loopbaanadviseur (NOLOC, Nederlandse orde voor loopbaanadviseurs, outplacementconsultants en carrièrecoaches)
en eveneens geregistreerd Coach (St!R) en bevoegd Assessor.
 
Opleiding: afgestudeerd als Studie- en Beroepskeuzeadviseur aan Saxion Hogeschool, Personeel & Arbeid in Deventer (Academie Mens en Arbeid).
Post-HBO Begeleidingskunde, Coaching en Mediation aan Christelijke Hogeschool Ede.
 
Gespecialiseerd in: loopbaanadvisering en -begeleiding zowel individueel als groepsgewijs; coach persoonlijke ontwikkeling; trainer en docent; assessment; sollicitatietraining; psychodiagnostisch onderzoek; intervisie, mediation.
 
Werkervaring: ik heb ruime ervaring bij o.a. het ROC van Twente als studie- en beroepskeuzeadviseur, loopbaanadviseur, loopbaanbegeleider, stagedocent, docent beroepenoriëntatie, loopbaancoach, cursistenbegeleider en assessor assessment, psychodiagnostisch onderzoek, docent vakken mens en maatschappij en sociale vaardigheden, sollicitatietraining, langdurige intensieve begeleiding van jongeren en volwassenen, coach persoonlijke ontwikkeling.
 
Kernkwaliteiten: integer, betrokken, inlevingsvermogen, daadkracht, ontwikkelingsgericht, gedreven, consciëntieus, enthousiast.
Ik ben lid van de beroepsvereniging NOLOC en St!r en onderschrijf de gedragscode en het klachtenreglement van NOLOC en St!r.
Kijk voor meer informatie ook op Linkedin. Door het blauwe icoontje aan te klikken word je direct doorgeschakeld.
 
 
 
Kennismakingsgesprek (kosteloos) en adviezen op afspraak.
De gesprekken vinden plaats op onderstaand adres, maar een andere locatie behoort tot de mogelijkheden. Wil je de gesprekken bij jou thuis dan kan dat ook geregeld worden. Veerkracht werkt flexibel en past zich aan jouw wensen aan.
Voor meer informatie neem gerust contact met ons op.
 
 
Locatie:
Veerkracht
Tijhofslaan 29
7602 HA  Almelo
Telefoon: 06-51338198 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 53440080
 
 
BTW-Identificatienummer: NL082615652B01
 
 
Bankrekeningnummer: NL 84 INGB 0003 7439 69
 
 
 
 
 
 
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint